Ons team

ONS TEAM

Kim De Cock

Kim De Cock
bestuurder
vastgoedmakelaar-bemiddelaar/syndicus/rentmeester
(erkenningsnr. 50.44.14)
erkend verzekeringsmakelaar
docent Vives Hogeschool binnen de opleidingen Financiën & Verzekeringen/Verzekeringen & Immobiliën
beëdigd vertaler-tolk verbonden aan het Parket van Brugge

 

Stephan Torricelli

Stephan Torricelli
vastgoedmakelaar-bemiddelaar/syndicus/rentmeester
(erkenningsnr. 50.82.01)
gediplomeerd notarieel medewerker & vastgoedpromotor
erkend energiedeskundige type A & type C
keurder privé-riolering
lid CIB Kust
genomineerde Real Estate Awards 2013 (Erasmusprijs)

 

 

 

 Wordt u onze nieuwe collega? Klik op 'Vacatures' voor meer info.

Immo More is een professioneel vastgoedkantoor dat, zoals de naam al doet vermoeden, graag een stapje verder gaat.

Te koop of te huur stellen is op zich niet moeilijk; verkopen en verhuren daarentegen is een vak op zich! Wij gaan er prat op dat we met onze kennis van de actuele woningmarkt gekoppeld aan een doorgedreven knowhow van alle technische, fiscale, financiële en stedenbouwkundige aspecten die met vastgoed in België gepaard gaan, iedereen aan het juiste pand kunnen helpen of die kunnen (helpen) realiseren.

Immo More gaat actief op zoek naar mensen die een woning of appartement willen verkopen/verhuren of willen aankopen/huren. We geloven sterk in dit ‘matching-principe’ en hebben hiermee de voorbije jaren al veel successen geboekt.

Onze dienstverlening strekt zich uit over de regio Knokke-Zoute, Knokke ,Oud-Knokke, Albertstrand, Duinbergen, Heist en Westkapelle, Damme, Moerkerke, Lissewege, Zeebrugge, Maldegem en Brugge.
Wij verkopen en verhuren alle vastgoedtypes: rijwoningen, villa’s, studio’s, appartementen, garages, handelspanden en pop-ups.

Immo More gaat er prat op alleen te werken met erkende vastgoedmakelaars en stagiair-vastgoedmakelaars: uw beste garantie op professionaliteit! Klik hier en ontdek ons team.

Ten slotte nog dit, succesvol ondernemen is niet vanzelfsprekend in een vastgoedwereld die voortdurend verandert. Of het nu gaat om een kleine renovatie, het verhuren van een villa of de realisatie van tientallen appartementen er komt steeds veel papierwerk en geld bij kijken.

Met kennis van zaken en met financieel interessante oplossingen proberen wij het risico en de stress die met dergelijke projecten gepaard gaan tot een minimum te herleiden. Wij dienen graag als klankbord voor al uw vastgoed gerelateerde vragen, groot en klein. We willen er zijn voor de particulier en de vastgoedprofessional om samen MEER uit uw vastgoed te halen.